Historen om... -The voice!

Ja, rösten är tillbaka nu! Vet inte om jag skrivit att jag ens tappat den, men här kommer historien i fråga.

Jag bor i Västerås. Västerås arrangerar Power Meet. Det händer inte något större i Västerås.. Någonsin. Njet, no, nada. Hur som helst så blev det så att jag gick hem till Jessica som hade samlat ihop ett gäng glada flickor för kvällen. Jag hade tre timmar innan gått av tåget från Skövde och kände mig lagom utmattat. Well, well. Som sagt är denna sak det största som händer och jag kunde inte förmå mig att sitta inne, så jag hängde på. Gemollan, Bibbi, Elena, Jessica och jag var den i slutändan samlade truppen som vandrade ner längs hamnen.

(Alkohol förekom.) Vi var lätt de mest högljudda under hela kvällen om man bortser från de tutande bilarna. Annars var vi värst. Kvällen fortskred och vi träffade lite fint folk. Filippa och Joel bl.a. Jessica försvann dock och hon, Gemollan och B hade en tid för när dom skulle komma hem, medans jag och Elena (som vanligt;-)  ) blev kvar och härjade själva.

En man i 35-års ålderna kom fram till oss när vi försökte hitta på något att göra och frågade oss om vi ville åka ut med han och hans vänner i deras båt. Men vi sa nej tack och fortsatte ner mot Elba. På väg genom de stängda ställena hojtade några ölande pojkar på oss och frågade om vi hade druckit. Och det hade vi ju så klart. De behövde nämligen hjälp med att knuffa deras döda bil in i parkeringsrutan. En annan kille hade gjort det en stund innan men hade av polisen åkt fast för rattfylla. Grov sådan... För att ha lagt ur handbromsen så att hand vänner kunde putta på..?  Aja, vi tyckte de verkade vara det kvarvarande intressanta människorna vid det här laget och efter att en tomte look-a-like hjälpt till med inputtning av bil.

Vid det här laget visste vi pojkarnas namn och dessa var Philip, Toni och Jonas om jag inte minns fel. Toni behövde en cigg och eftersom dom inte kom härifrån föll ansvaret på mig och Elena. Elena visste inte, och jag antog att vi var tvungna att gå ner till stan för att hitta något. Sagt och gjort, de tog sin kylarväska och följde efter. Södertälje kom dom från också. Väl nere på stan träffade jag G vid två tillfällen och det gjorde min kväll. Det var delvis därför jag släpat mig ner från början. Cigg blev funnet och jag satt där med Toni och delade medan han satt i telefonen och hade flickvänsproblem)Jag var väl befriad från bekymmer och vet inte hur länge jag satt där medan restan av följetåget letade efter mig. De hittade mig dock tillslut eftersom jag satt där med Toni. Sedan var alla nöjda och glada och vi var på väg tillbaka till hamnen igen. På vägen träffade vi en ölturk som betalade hundra kronor för en öl, efter många om och men.

Vi gick tillbaka och under tiden försvann Elena iväg med Philip (vi märkte inte ens åt vilket håll dom försvann åt och inte när dom försvann) Efter några samtal fick vi reda på att dom lagt sig och skulle sova i princip, och då satt jag och Jonas på bryggan med ett gäng pundare ca 10 meter ifrån. Toni var och letade för att han skulle ha en till cigg. haha Det blev morgon och vi blev mer eller mindre lite för kalla för att sitta kvar på bryggan och vi som ännu inte sov gick och satte oss i bilen. En lila Ford Escort, cab-modell. haha Toni sov där bak och jag och Jonas läg i varsitt säte och pratade, och pratade och pratade. Det var inte direkt lätt att sova heller då vi stod parkerade brevid en container som personer tömde saker i mellan 5 och 8 på morgonen. Sopbilar och privatpersoner. Och fler pundare och tjacknackare kom och tyckte det var roligt att försöka hålla liv i oss när vi nästan sov. Lånade ut tändare, eller gav bort om jag inte minns fel. Klockan åtta hade jag fått nog. Nu sov alla utom jag och jag puttade till närmast möjliga och sa något i stil med: JAG ÄR HUNGRIG!

Om Jonas inte var hungrig innan så tvingade jag honom att vara det. Vi gick genom Vasa parken och efter kvällens praterier så började jag bli hes. Väldigt hes. Inne på Donken träffade vi ännu en följeslagare. I denna tidiga morgontimma. Han hade ramlat av bussen under natten, hette Dennis, kom från Täby och även om vi inte visste ett skvatt om människan så gick vi med honom för att köpa snus efter våran frukost. Efter snusköp lade vi oss i solen utanför HM och njöt av ingenting. Skrattade och pratade, pratade mycket. Efter ett tag kom en tjej från Sura. Hon hette Jenny och hade bestämt sig för att Dennis var ett raggningsoffer. Dennis var inte alls taggad at följa med henne eftersom han hellre ville ligga i solen med oss men han gav sig efter många om och men och följde med. I utbyte mot hans sällskap fick jag hans läkarskjorta.

När vi var klara på stan gick vi tillbaka. Klockan var runt nio och jag visste inte var Elena var. Efter ett tag kom Philip och sa att Elena hade gått hem till Jessica för en halvtimme sedan. Min röst hade succesivt börjat avta nu, lät mer som Bonnie Tyler än som mig själv. Efter lite mekning med bilen från deras sida så skulle jag få skjuts hem. Dock hade bilen gått sönder ännu en gång. Kylaren hade smält eller något åt det hållet. Sedan drog Jonas och jag med de andra väldigt trötta killarna till alkotestet längre bort. Jag köpte lite godis i samma veva. (alltid hungrig) Under vandringen inspekterade jag allas leg och skrattade ganska rejält åt dessa. När det var klart att det faktiskt fanns en körduglig gick vi tillbaka för att fixa bilen. Jag gav upp hoppet om skjuts efter ett tag, sa hejdå med raspig röst och gick hem under tystnad. Barfota.


Tack för läsningen du förmodligen inte orkade med. ^^

Kommentarer
Postat av: izabellakovacs

Oja! jag orkade med, ganska intressant om jag ska vara helt ärlig (:

2008-07-13 @ 18:41:33
URL: http://bellakovacs.blogspot.com
Postat av: elena

alltså haha, frö vi är ju så bra, ellerrr?;D tack för då, nu lite efter sådär:)

2008-07-15 @ 16:38:47
URL: http://elenaasplund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0