MOVING (bilden är länk)


Bloggpaus

Jag bloggar för att jag älskar att skriva. Skriva av mig och så kanske mitt ego behöver en skjuts i rätt riktning once in a while, men min blogg är ganska meningslös just nu. Jag ska fila på mina ideér kring detta så att jag faktiskt blir något vettigt att läsa. Det låter väldigt bra. Ytterst bra. Stunning. En till vecka utan er. Som Hjo utan Hjo. Som livet utan internet. Som en ko utan mjölk. Jag radar upp mina mål i bloggningsväg och vad jag faktiskt vill skriva om, och när jag känner att det håller sig till mina ideal så återkommer jag.


Boredom

Det känns så illa beräknat. Alla, verligen alla jobbar. Och dom som inte jobbar gör annat, och dom som inte gör annat har bättre saker för sig än att umgås med mig känns det lite som. Tror jag packar väskan och går till stan och gymmet. Ja, det gör jag fanimig! Tränar bort min rastlöshet. Bra och nyttigt. Lite grann iallafall.

An old pic.


Hjo, del 4




Hjo, del 3

Lite lagom sent så där. Ärligt talat väldigt sent.. Detta är det som jag ännu inte visat upp att jag handlat i Hjo/Skövde.


Cheap Monday, Yup, Skövde



Secondhand, Röda Korset, Hjo


Ananasvärk

Jag tål inte ananas av någon anledning. Kiwi är likadant. Det börjar sticka på tungan och ibland får jag även huvudvärk Jag har ätit ananas nu. Idag. Fått stick i tungan och nu sitter jag här med den huvudvärk som nästan känns overklig.. Bara pga att den tillkommer vid förtäring av exotisk och ytterst god frukt. Det får mig att tänka lite, för det första...

-Är jag ensam om detta?

Och om inte,,,, Är det ett nordiskt problem i stil med våra mjölktålande egenskaper?


Aja, det var värt varenda liten bit.^^ Hörs senare, någon gång efter sovstunden.  puss

Monki

Jag kikar ofta in på Monki's hemsida och faller för en hel del fina saker men jag har inte funnit mig tillräckligt väl till mods för att handla något. Jag förbereder mig nu, känslomässigt. Här är mina framtida mål.


                         Finast                                              Finare                                                  Fin

Tack

Jag har haft en jättefin kväll. Rätt och slätt. Dagen har varit jättebra i övrigt också, trots att jag gjort lite småsmärtande saker innan. Detta har dock lättat mitt hjärta så jag är glad. Lyssnar på denna & myser. Puss
ätte

Lyxfrukost

Sitter just nu och äter det jag klassar som en lyxfrukost.  Lite sent för frukost kanske, men att äta sig
mätt på melon och nyplockade hallon klassas antagligen inte som lunch. Gott är det iallafall. Gosh!

Historen om... -The voice!

Ja, rösten är tillbaka nu! Vet inte om jag skrivit att jag ens tappat den, men här kommer historien i fråga.

Jag bor i Västerås. Västerås arrangerar Power Meet. Det händer inte något större i Västerås.. Någonsin. Njet, no, nada. Hur som helst så blev det så att jag gick hem till Jessica som hade samlat ihop ett gäng glada flickor för kvällen. Jag hade tre timmar innan gått av tåget från Skövde och kände mig lagom utmattat. Well, well. Som sagt är denna sak det största som händer och jag kunde inte förmå mig att sitta inne, så jag hängde på. Gemollan, Bibbi, Elena, Jessica och jag var den i slutändan samlade truppen som vandrade ner längs hamnen.

(Alkohol förekom.) Vi var lätt de mest högljudda under hela kvällen om man bortser från de tutande bilarna. Annars var vi värst. Kvällen fortskred och vi träffade lite fint folk. Filippa och Joel bl.a. Jessica försvann dock och hon, Gemollan och B hade en tid för när dom skulle komma hem, medans jag och Elena (som vanligt;-)  ) blev kvar och härjade själva.

En man i 35-års ålderna kom fram till oss när vi försökte hitta på något att göra och frågade oss om vi ville åka ut med han och hans vänner i deras båt. Men vi sa nej tack och fortsatte ner mot Elba. På väg genom de stängda ställena hojtade några ölande pojkar på oss och frågade om vi hade druckit. Och det hade vi ju så klart. De behövde nämligen hjälp med att knuffa deras döda bil in i parkeringsrutan. En annan kille hade gjort det en stund innan men hade av polisen åkt fast för rattfylla. Grov sådan... För att ha lagt ur handbromsen så att hand vänner kunde putta på..?  Aja, vi tyckte de verkade vara det kvarvarande intressanta människorna vid det här laget och efter att en tomte look-a-like hjälpt till med inputtning av bil.

Vid det här laget visste vi pojkarnas namn och dessa var Philip, Toni och Jonas om jag inte minns fel. Toni behövde en cigg och eftersom dom inte kom härifrån föll ansvaret på mig och Elena. Elena visste inte, och jag antog att vi var tvungna att gå ner till stan för att hitta något. Sagt och gjort, de tog sin kylarväska och följde efter. Södertälje kom dom från också. Väl nere på stan träffade jag G vid två tillfällen och det gjorde min kväll. Det var delvis därför jag släpat mig ner från början. Cigg blev funnet och jag satt där med Toni och delade medan han satt i telefonen och hade flickvänsproblem)Jag var väl befriad från bekymmer och vet inte hur länge jag satt där medan restan av följetåget letade efter mig. De hittade mig dock tillslut eftersom jag satt där med Toni. Sedan var alla nöjda och glada och vi var på väg tillbaka till hamnen igen. På vägen träffade vi en ölturk som betalade hundra kronor för en öl, efter många om och men.

Vi gick tillbaka och under tiden försvann Elena iväg med Philip (vi märkte inte ens åt vilket håll dom försvann åt och inte när dom försvann) Efter några samtal fick vi reda på att dom lagt sig och skulle sova i princip, och då satt jag och Jonas på bryggan med ett gäng pundare ca 10 meter ifrån. Toni var och letade för att han skulle ha en till cigg. haha Det blev morgon och vi blev mer eller mindre lite för kalla för att sitta kvar på bryggan och vi som ännu inte sov gick och satte oss i bilen. En lila Ford Escort, cab-modell. haha Toni sov där bak och jag och Jonas läg i varsitt säte och pratade, och pratade och pratade. Det var inte direkt lätt att sova heller då vi stod parkerade brevid en container som personer tömde saker i mellan 5 och 8 på morgonen. Sopbilar och privatpersoner. Och fler pundare och tjacknackare kom och tyckte det var roligt att försöka hålla liv i oss när vi nästan sov. Lånade ut tändare, eller gav bort om jag inte minns fel. Klockan åtta hade jag fått nog. Nu sov alla utom jag och jag puttade till närmast möjliga och sa något i stil med: JAG ÄR HUNGRIG!

Om Jonas inte var hungrig innan så tvingade jag honom att vara det. Vi gick genom Vasa parken och efter kvällens praterier så började jag bli hes. Väldigt hes. Inne på Donken träffade vi ännu en följeslagare. I denna tidiga morgontimma. Han hade ramlat av bussen under natten, hette Dennis, kom från Täby och även om vi inte visste ett skvatt om människan så gick vi med honom för att köpa snus efter våran frukost. Efter snusköp lade vi oss i solen utanför HM och njöt av ingenting. Skrattade och pratade, pratade mycket. Efter ett tag kom en tjej från Sura. Hon hette Jenny och hade bestämt sig för att Dennis var ett raggningsoffer. Dennis var inte alls taggad at följa med henne eftersom han hellre ville ligga i solen med oss men han gav sig efter många om och men och följde med. I utbyte mot hans sällskap fick jag hans läkarskjorta.

När vi var klara på stan gick vi tillbaka. Klockan var runt nio och jag visste inte var Elena var. Efter ett tag kom Philip och sa att Elena hade gått hem till Jessica för en halvtimme sedan. Min röst hade succesivt börjat avta nu, lät mer som Bonnie Tyler än som mig själv. Efter lite mekning med bilen från deras sida så skulle jag få skjuts hem. Dock hade bilen gått sönder ännu en gång. Kylaren hade smält eller något åt det hållet. Sedan drog Jonas och jag med de andra väldigt trötta killarna till alkotestet längre bort. Jag köpte lite godis i samma veva. (alltid hungrig) Under vandringen inspekterade jag allas leg och skrattade ganska rejält åt dessa. När det var klart att det faktiskt fanns en körduglig gick vi tillbaka för att fixa bilen. Jag gav upp hoppet om skjuts efter ett tag, sa hejdå med raspig röst och gick hem under tystnad. Barfota.


Tack för läsningen du förmodligen inte orkade med. ^^

Sorg

För några veckor sedan försvann en av mina stora icke-modebloggerskor
från bloggvärlden..
En liten gnutta entusiasm dog med den dagen tror jag mig
veta. Fan.. Irriterande, irriterande beroendeframkallande bloggskiribent. Fan, fan.- 

Killing-Zoe, return once more.


 

http://www.killing-zoe.blogspot.com/http://www.killing-zoe.blogspot.com/http://www.killing-zoe.blogspot.com/http://www.killing-zoe.blogspot.com/http://www.killing-zoe.blogspot.com/

Kate me, Moss me, love me.


                                 Finfin bild på Kate från http://www.agentprovocateur.com/

Sådan är kärleken..

..  
Jag känner mig extra fin i det där linnet ur inlägget nedan. Linnet, som jag hittade hängandes högst opp på en vägg på Röda Korset i Hjo. Glömde bort att andas för en stund när jag bara beskådade vad jag hade kommit över.. Sådan är kärleken, och jag var nära att spricka av stolthet när jag satt på en av bänkarna i parken och kände tyget med lätthet glida över mina fingerspetsar. Folk, människor och svin. My friends, that's love. 


Amina@Klädval


Norea inspirerade mig nyss till att slänga på mig något vettigt och fota det. Känner mig lagom fin
och inte alltför opraktisk när jag hörde hur det redan smattrande regnet ökade till enorma mängder.

Bloggtid och realtid. Tjugofyra timmars bortavistelse.

Nu är jag hemma. Har varit lite varstans och umgåtts känns det som (även om det var inom ett visst antal 100 meter). Trevligt var det och trött är jag. Jag skulle kunna säga att jag nyss kom hem, om man räknar i bloggtid. Man kan slänga om och förenkla saker man skriver om i bloggar. Hoppa över att nämna de där tio minutrarnas väntetid man har och säga att man åker nu. Well, well. Jag kan inte hålla mig ifrån gäspningar längre och funderar starkt på att somna. Är tillräckligt trött för att inbilla mig att ett huvud vilar på mitt bröst.. Känns lite som när man varit på badhuset i en dag och sedan, när man ska sova, finner sig svävande i sinnet. Lite sådana vibbar får jag. Och man somnar alltid bra när man badat.

puss

Hjo, del 2

Jag och E roade oss med mimspel under en trist kväll.  haha

Hjo, del 1



Goding på tuben

Jag är smått beroende av den här låten just nu. Så där glad och psykadelisk så det är sjukt åt
det. Njut, lyssna och sätt klackarna i taket till denna underbara skapelse. Le, lär och lyssna.

Movits - Äppelknyckarjazz

Jag mår bäst bland röda prislappar

Jag är inte någon kvalitetsmänniska över huvudtaget. Däremot finns det många som är tvärtemot detta
och nästan inte ens ser åt dessa kläder i butikerna. Varför? Jag tycker att jag är duktig på att handla rea
-saker, och det kanske är pga att jag så gott som aldrig ångrar mig med mina klädköp, någonsin. Här är
den första shoppingen i Skövde, innan vi for till morfar min!                                                      Enjoy

Alla har dom, och jag vill ha lite färg i garderoben.

Söt negligé. Småtransparent med både spets och volanger. Nästan FÖR söt för att vara söt.

Randigt. Alltid detta randiga fina. Fint till allt och ingenting.

-I really don't (like pink) men att låta resten av outfiten vara svart/mörk så blir det fint.

Klänning, lätt att slänga på sig. Till stranden eller mjukisdag, kanske?

Bikinitrosor från Gina. (allt ovan är därifrån), och ett par solglasögon av märket Wannabes, köpta på Yup.
Yup är för övrigt en grym butik som tyvärr höll på att slå igen nu.. Synd. Men det var 50% på allt där inne. Från Odd Molly till Acne och Cheap Monday. Hoppas det går bättre för dom på den andra platsen.  Puss


Home, sweet home.

Hej bloggbarn! Kom hem för ett dygn sedan på en vänster, men hade inte tid
med att blogga något då eftersom det bar av mot Power Meet nere på Lögarängen.

                         Jag berättar mer senare och bilder från min mini-semester kommer upp senare.

Just nu
Har jag precis kommit underfund med att jag tappat rösten.
Sov nyss i tre välförtjänta timmar och ska upp och röja upp lite
hemma och skriva några inlägg så jag kommer upp på fötter igen! ^^


RSS 2.0